East House Hotel

Absheron Region, Bakü
East House Hotel Öne Çıkan Resim
East House Hotel Dış Mekan
East House Hotel Dış Mekan
East House Hotel Dış Mekan
East House Hotel Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
East House Hotel
Firdovsi Mammadov, 1 Absheron Region, Bakü

East House Hotel konaklamanızda Baku merkezinde, 28 Alışveriş Merkezi ve Haydar Aliyev Sarayı 10 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu plaj olan otel Metro Park Alışveriş Merkezi ile 2,8 km (1,8 mi) ve Çeşme Meydanı ile 3 km (1,9 mi) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

20 klimalı oda mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Luxury
Luxury Oda
Family
Family Üç Kişilik Oda, Şehir Manzaralı
Economy
Economy Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x