All Stars Hotel

Absheron Region, Bakü
All Stars Hotel Öne Çıkan Resim
All Stars Hotel Dış Mekan
All Stars Hotel Dış Mekan
All Stars Hotel İç Mekan
All Stars Hotel İç Mekan
Image More +35 fotoğraf
All Stars Hotel
Kamandar Ahmadov Street Khatai Absheron Region, Bakü

All Stars Hotel misafirlere Baku (Khatai) bölgesinde, Bakü Şehir Pisti ve Baku Entertainment Centre ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Port Baku Alışveriş Merkezi ile 1,4 mi (2,3 km) ve Bakü Bulvarı ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 30 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. (Ücretli) servis sizi yakındaki plaja veya alışveriş merkezine ulaştıracak.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Standard
Standard Tek Kişilik Oda, Şehir Manzaralı
Standard
Standard Üç Kişilik Oda, 3 Tek Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı
Family
Family Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Özel Banyo, Şehir Manzaralı
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Özel Banyo, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x