EA Hotel New Town

Bohemia, Prag
EA Hotel New Town Genel
EA Hotel New Town Öne Çıkan Resim
EA Hotel New Town Dış Mekan
EA Hotel New Town Dış Mekan
EA Hotel New Town Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
EA Hotel New Town
Zitna 525/28 Bohemia, Prag

EA Hotel New Town konaklamanızda Prag merkezinde, Wenceslas Meydanı ve Yeni Belediye Binası ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Dans Eden Ev ile 1,5 km ve Eski Şehir Meydanı ile 2,5 km mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 75 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Sigara içilmeyen bu otelde, konaklama yeri dışında otopark var.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Kişilik Oda, Balkon
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Junior Süit
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (with Extra bed)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x