EA Hotel Juliš

Bohemia, Prag
EA Hotel Juliš Genel
EA Hotel Juliš Genel
EA Hotel Juliš Genel
EA Hotel Juliš Genel
EA Hotel Juliš Genel
Image More +87 fotoğraf
EA Hotel Juliš
Vaclavske Namesti 22 Bohemia, Prag

EA Hotel Juliš size Prag merkezinde, Wenceslas Meydanı ve Eski Şehir Meydanı ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Prag Astronomik Saat Kulesi ile 2 mi (3,3 km) ve Charles Köprüsü ile 4,1 mi (6,6 km) mesafede.

Otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 72 odada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 80-cm LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz kapalı havuz ve sauna eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Stüdyo
Room
Executive Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Stüdyo, Balkon
Room
Standard Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x