E-Outfitting Vang Thong Hotel

Luang Prabang
E-Outfitting Vang Thong Hotel Genel
E-Outfitting Vang Thong Hotel Genel
E-Outfitting Vang Thong Hotel Genel
E-Outfitting Vang Thong Hotel Öne Çıkan Resim
E-Outfitting Vang Thong Hotel Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
E-Outfitting Vang Thong Hotel
Ban Nong Kham , Luang Prabang

E-Outfitting Vang Thong Hotel konaklamanızda Luang Prabang merkezinde, Sabah Pazarı ve Phu Si Dağı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Kraliyet Sarayı Müzesi ile 2,5 km (1,6 mil) ve Gece Pazarı ile 2,5 km (1,6 mil) mesafede.

Akşam yemeği için otelin restoranı ideal, ayrıca oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 50 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Luang Prabang bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2325 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Elite
Elite Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Elite
Elite İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Elite
Elite Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Room
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x