Dusit Thani Residence Davao

Mindanao, Davao
Dusit Thani Residence Davao Genel
Dusit Thani Residence Davao Genel
Dusit Thani Residence Davao Dış Mekan
Dusit Thani Residence Davao Kahvaltı
Dusit Thani Residence Davao Yerinde Yemek
Image More +24 fotoğraf
Dusit Thani Residence Davao
Stella Hizon Reyes Drive Barrio Pampanga Mindanao, Davao

Davao (Buhangin) bölgesindeki Dusit Thani Residence Davao misafirlere SM Lanang Premier ve SMX Convention Center Davao ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Abreeza Alışveriş Merkezi ile 5,2 km ve Ateneo de Davao Üniversitesi ile 6,3 km mesafede.

Tayland mutfağı alanında uzman olan Benjarong yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için küçük mutfak olan 175 ayrı ayrı döşenmiş odası mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz, buhar odası ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve hızlı giriş mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 6 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Dusit Thani)
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası (Dusit Thani)
Room
Deluxe Oda (Dusit Thani Premium)
Room
Süit, 2 Yatak Odası (Dusit Thani)
Room
Premium Süit, 2 Yatak Odası (Dusit Thani)
Room
Premium Süit, 3 Yatak Odası (Dusit Thani)
Room
Süit, 1 Yatak Odası (Corner)
Room
Süit, 1 Yatak Odası
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x