Dusit Princess Srinakarin

Orta Tayland, Prawet
Dusit Princess Srinakarin Genel
Dusit Princess Srinakarin Genel
Dusit Princess Srinakarin Genel
Dusit Princess Srinakarin Genel
Dusit Princess Srinakarin Öne Çıkan Resim
Image More +56 fotoğraf
Dusit Princess Srinakarin
53 Srinakarin Rd, Nongbon, Pravet Orta Tayland, Prawet

Dusit Princess Srinakarin misafirlere Bangkok (Prawet) bölgesinde, Seacon Meydanı ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Paradise Park ile yaya olarak 12 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Siam Paragon Alışveriş Merkezi ile 11,6 mi (18,7 km) ve Terminal 21 Alışveriş Merkezi ile 10,2 mi (16,4 km) mesafede.

Square One yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve düz ekran televizyon olan 198 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, ayrıca iyi vakit geçirmeniz için DVD oynatıcı ve kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz, sauna ve spor salonu dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Bangkok bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 4994 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Junior
Junior Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Junior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Executive Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x