Dune Beach Boutique Hotel

Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Pomorie
Dune Beach Boutique Hotel Genel
Dune Beach Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Dune Beach Boutique Hotel Dış Mekan
Dune Beach Boutique Hotel Dış Mekan
Dune Beach Boutique Hotel Dış Mekan
Image More +88 fotoğraf
Dune Beach Boutique Hotel
Kraybrezhna 55 Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Pomorie

Dune Beach Boutique Hotel misafirlere Pomorie bölgesinde, plajda, Pomorie Merkez Plajı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Pomorie Doğu Plajı ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Güneşli Sahil ile 13,5 mi (21,7 km) ve Preobrazhenie Gospodne Kilisesi ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Dune Beach Boutique Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 25 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için gece kulübü ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için hızlı giriş, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı, Plaj Kenarı
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Park Manzaralı
Stüdyo,
Stüdyo, Deniz Manzaralı
Stüdyo
Stüdyo (Ground Floor)
Panoramic
Panoramic VIP Apartment, 2 Bedrooms, Sea View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x