Duke and Duchess Boutique Hotel

Highveld Ridge, Pretoria
Duke and Duchess Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Duke and Duchess Boutique Hotel Dış Mekan
Duke and Duchess Boutique Hotel İç Mekan
Duke and Duchess Boutique Hotel İç Mekan
Duke and Duchess Boutique Hotel İç Mekan
Image More +32 fotoğraf
Duke and Duchess Boutique Hotel
70 Drakensberg Avenue Waterkloof Park Highveld Ridge, Pretoria

Pretoria bölgesindeki Duke and Duchess Boutique Hotel konaklamanızda, İspanya Büyükelçiliği ve Menlyn İş Merkezleri Bölgesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı pansiyon Menlyn Parkı ile 1,5 mi (2,5 km) ve Pretoria Country Club ile 1,6 mi (2,5 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca pansiyonda oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 8 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler kapalı havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Oda, 1 Yatak Odası (Luxury Suite with shower)
Luxury
Luxury Oda, 1 Yatak Odası ( Luxury Suite with bath & shower)
Room
Luxury Oda, 1 Yatak Odası ( Suite with bath and shower)
Room
Luxury Oda, 1 Yatak Odası ( Suite with shower)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x