Coral Tree Inn

Highveld Ridge, Pretoria
Coral Tree Inn Genel
Coral Tree Inn Genel
Coral Tree Inn Öne Çıkan Resim
Coral Tree Inn Dış Mekan
Coral Tree Inn Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Coral Tree Inn
69 Korannaberg Road Waterkloof Heights Highveld Ridge, Pretoria

Pretoria bölgesindeki Coral Tree Inn konaklamanızda, İspanya Büyükelçiliği ve Menlyn İş Merkezleri Bölgesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 5 yıldızlı pansiyon Menlyn Parkı ile 2,7 mi (4,3 km) ve Güney Afrika Yerel Hükûmet Birliği ile 2,7 mi (4,3 km) mesafede.

Coral Tree Inn misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

6 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, jakuzi ve bornoz. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için ofis, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Presidential
Presidential Süit
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Banyolu/Duşlu
Room
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda, Banyolu/Duşlu
Room
Executive Süit
Room
Presidential Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x