Dreams of Mapacha

East Coast Zanzibar (zanzibar Doğu Kıyısı), Michamvi
Dreams of Mapacha Öne Çıkan Resim
Dreams of Mapacha Dış Mekan
Dreams of Mapacha Dış Mekan
Dreams of Mapacha Dış Mekan
Dreams of Mapacha İç Mekan
Image More +19 fotoğraf
Dreams of Mapacha
Michamvi Kae East Coast Zanzibar (zanzibar Doğu Kıyısı), Michamvi

Dreams of Mapacha misafirlere Michamvi bölgesinde, plaj yakınında ve Michamvi Kae Plajı ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Pingwe Plajı ile 2,3 mi (3,7 km) ve Dongwe Plajı ile 4,3 mi (6,9 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

3 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x