Dreamland Resort

Güney Tayland, Baan Tai
Dreamland Resort Öne Çıkan Resim
Dreamland Resort Dış Mekan
Dreamland Resort Dış Mekan
Dreamland Resort Dış Mekan
Dreamland Resort Dış Mekan
Image More +55 fotoğraf
Dreamland Resort
11 Moo 5, Thong Nai Pan Yai, Ban Tai Güney Tayland, Baan Tai

Ko Pha-ngan bölgesindeki Dreamland Resort misafirlere plajda, Thong Nai Pan Yai Plajı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Thong Nai Pan Noi Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan resort otel Haad Rin Nai Plajı ile 10,6 mi (17,1 km) ve Haad Khuad ile 2,8 mi (4,5 km) mesafede.

Restoranda Dreamland Resort misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz market alternatifi de var. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

62 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve ortak alanda televizyon vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirlerimiz için feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Fan Double
Superior
Superior A/C Double
Family
Family A/C 2 Double
Room
Standard A/C Double
Room
Deluxe A/C 2 Double

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x