Pen's Bungalow

Güney Tayland, Baan Tai
Pen's Bungalow Genel
Pen's Bungalow Öne Çıkan Resim
Pen's Bungalow Dış Mekan
Pen's Bungalow Dış Mekan
Pen's Bungalow Dış Mekan
Image More +58 fotoğraf
Pen's Bungalow
8/3,Moo 5, Thong Nai Pan Yai Güney Tayland, Baan Tai

Pen's Bungalow misafirlere Ko Pha-ngan bölgesinde, plajda, Thong Nai Pan Yai Plajı yakınında ve Thong Nai Pan Noi Plajı ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Haad Rin Nai Plajı ile 10,8 mi (17,4 km) ve Haad Khuad ile 3 mi (4,8 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak sevenler için Pen's Restaurant ideal; otelin denize sıfır restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi mevcut. Oteldeki plaj bar misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 13.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 24 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve kilitli dolap mevcuttur. Misafirlerimiz için feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Deluxe
Deluxe Bungalov, Birden Çok Yatak
Deluxe
Deluxe Bungalov, 1 Çift Kişilik Yatak, Buzdolabı, Park Manzaralı
Classic
Classic Bungalov, 1 Çift Kişilik Yatak, Park Manzaralı
Standard
Standard Bungalov, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Comfort Bungalov, Birden Çok Yatak, Plaj Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x