Dreamkeys Apartments & Suites

Barselona
Dreamkeys Apartments & Suites Genel
Dreamkeys Apartments & Suites Öne Çıkan Resim
Dreamkeys Apartments & Suites Dış Mekan
Dreamkeys Apartments & Suites İç Mekan
Dreamkeys Apartments & Suites İç Mekan
Image More +153 fotoğraf
Dreamkeys Apartments & Suites
Avenida Diagonal, 578, principal , Barselona

Dreamkeys Apartments & Suites konaklamanızda Barselona merkezinde, Casa Mila ve Casa Batllo 10 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu apart daire La Rambla ile 2,5 km (1,5 mil) ve Palau de la Musica Catalana ile 3 km (1,9 mil) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur.

Misafirler için 12 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon mevcuttur. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Stüdyo
Stüdyo
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Teras
Superior
Superior Apart Daire, 1 Yatak Odası, Teras
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Economy
Economy Üç Kişilik Oda
Superior
Superior Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x