Dreaming View Suites

Aegean Sea, Imerovigli
Dreaming View Suites Öne Çıkan Resim
Dreaming View Suites Dış Mekan
Dreaming View Suites Kahvaltı
Dreaming View Suites Kahvaltı
Dreaming View Suites Oda Manzaraları
Image More +60 fotoğraf
Dreaming View Suites
Imerovigli Aegean Sea, Imerovigli

Santorini bölgesindeki Dreaming View Suites konaklamanızda, Ege Adaları ve Santorini Kalderası yakınında konaklayacaksınız. Bu apart daire Oia Kalesi ile 6 mi (9,6 km) ve Athinios Limanı ile 6,3 mi (10,1 km) mesafede.

Apart dairede oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Süit, Jakuzi, Deniz Manzaralı
Premium
Premium Süit, Jakuzi, Kısmi Deniz Manzaralı (Indoor)
Junior
Junior Süit, Deniz Manzaralı (Outdoor Heated Jetted Tub)
Deluxe
Deluxe Süit, Deniz Manzaralı (Plunge Pool)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x