Iliovasilema Suites

Aegean Sea, Imerovigli
Iliovasilema Suites Öne Çıkan Resim
Iliovasilema Suites Dış Mekan
Iliovasilema Suites Dış Mekan
Iliovasilema Suites Dış Mekan
Iliovasilema Suites Kahvaltı
Image More +93 fotoğraf
Iliovasilema Suites
Imerovigli Aegean Sea, Imerovigli

Iliovasilema Suites misafirlere Santorini bölgesinde, eğlence bölgesinde, Ege Adaları ve Santorini Kalderası yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Athinios Limanı ile 6,2 mi (10 km) ve Kamari Plajı ile 6,3 mi (10,2 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 19 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda ( Caldera View)
Junior
Junior Süit ( Caldera View)
Superior
Superior Süit, Jakuzi ( Caldera View)
Süit,
Süit, Kişiye Özel Havuzlu (Master, Caldera View)
Honeymoon
Honeymoon Süit, 1 Yatak Odası, Jakuzi, Deniz Manzaralı ( Caldera View)
Signature
Signature Villa, Kişiye Özel Havuzlu (Caldera View)
Junior
Junior Suite with Jetted Tub and Caldera View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x