Dream Village

Hersonissos Merkezi
Dream Village Genel
Dream Village Öne Çıkan Resim
Dream Village Dış Mekan
Dream Village Dış Mekan
Dream Village Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Dream Village
Koutouloufari , Hersonissos Merkezi

Dream Village misafirlere Hersonissos bölgesinde, alışveriş bölgesinde, Aquaworld Akvaryumu ve Sarakino Çeşmesi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Star Beach Water Park ile 1,3 mi (2,1 km) ve Stalis Plajı ile 3,7 mi (6 km) mesafede.

Dream Village misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirler için 33 klimalı odalarda küçük mutfak mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlere buzdolabı ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Stüdyo
Stüdyo
Deluxe
Deluxe Stüdyo
Dubleks
Dubleks
Apart
Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x