Ariadni Palace Apartments

Hersonissos Merkezi
Ariadni Palace Apartments Öne Çıkan Resim
Ariadni Palace Apartments Dış Mekan
Ariadni Palace Apartments Dış Mekan
Ariadni Palace Apartments Dış Mekan
Ariadni Palace Apartments Dış Mekan
Image More +59 fotoğraf
Ariadni Palace Apartments
86 Evropis Street , Hersonissos Merkezi

Hersonissos bölgesindeki Ariadni Palace Apartments konaklamanızda, Aquaworld Akvaryumu ve Lychnostatis ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu apart daire Star Beach Water Park ile 1,2 mi (1,9 km) ve Stalis Plajı ile 3,6 mi (5,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairenin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 9.00 ve öğlen arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 19 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 24-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için valiz dolabı, resepsiyonda emanet kasası ve lobide kahve servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Apart
Apart Daire
Oda
Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x