Dream Villa Tadini

Güney Sri Lanka Sahili, Galle
Dream Villa Tadini Öne Çıkan Resim
Dream Villa Tadini Dış Mekan
Dream Villa Tadini Dış Mekan
Dream Villa Tadini Dış Mekan
Dream Villa Tadini Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Dream Villa Tadini
Humes Road, 99/10 Güney Sri Lanka Sahili, Galle

Dream Villa Tadini misafirlere Galle bölgesinde, tarihi bölgede, St. Aloysius College ve Mahamodara Plajı ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Unawatuna Plajı ile 4,8 mi (7,7 km) ve Galle International Kriket Stadı ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi seçeneği de mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 25 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca düğün organizasyonu hizmeti, lobide şömine ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Double Room with Balcony
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe Double Room
Room
Standard Oda
Room
Family Oda
Room
Panoramic Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x