Dream Suites at YYZ

Toronto - Orta Ontario, Mississauga
Dream Suites at YYZ Genel
Dream Suites at YYZ Öne Çıkan Resim
Dream Suites at YYZ Dış Mekan
Dream Suites at YYZ Oda Düzeni
Dream Suites at YYZ Oda Düzeni
Image More +31 fotoğraf
Dream Suites at YYZ
6171 Conin Dr Toronto - Orta Ontario, Mississauga

Dream Suites at YYZ misafirlere Mississauga (Kuzeydoğu Mississauga) bölgesinde, Toronto Kongre Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve The International Centre (Uluslararası Merkez) ile 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Yorkdale Alışveriş Merkezi ile 9,5 mi (15,3 km) ve Square One Alışveriş Merkezi ile 11,1 mi (17,9 km) mesafede.

Restoranda Dream Suites at YYZ misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 13 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve düğün organizasyonu hizmeti bulunmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Mississauga bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 4000 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Oda
Comfort
Comfort Oda
Comfort
Comfort Oda
Comfort
Comfort Oda
Comfort
Comfort Oda
Comfort
Comfort Oda
Classic
Classic Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Room
Standard Oda
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x