Dream Park Resort

Orta Tayland, Kanchanaburi
Dream Park Resort Genel
Dream Park Resort Genel
Dream Park Resort Genel
Dream Park Resort Genel
Dream Park Resort Genel
Image More +131 fotoğraf
Dream Park Resort
17/2 Moo 2, Pak Phraek, Amphur Mueang River Kwai Orta Tayland, Kanchanaburi

Dream Park Resort misafirlere Kanchanaburi merkezinde, Khwae Noi River ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Lak Meuang ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Kwai Köprüsü ile 4,3 mi (6,9 km) ve Erawan Ulusal Parkı ile 28,8 mi (46,3 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 30 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Misafirlerimiz için feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe River View Raft
Room
Standard Twin Room
Room
Poolside Villa
Room
River View Villa
Room
River View Raft

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x