Dream Boutique Residence

Kent Merkezi, Krakow
Dream Boutique Residence Genel
Dream Boutique Residence Öne Çıkan Resim
Dream Boutique Residence Dış Mekan
Dream Boutique Residence Dış Mekan
Dream Boutique Residence Kahvaltı
Image More +28 fotoğraf
Dream Boutique Residence
ul. Wojciecha Boguslawskiego 8 Kent Merkezi, Krakow

Dream Boutique Residence konaklamanızda Krakow bölgesinde merkezde, Wawel Şatosu ve Main Market Square ile 15 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Oskar Schindler Fabrikası ile 3,2 km (2 mil) ve Kosciuszko Mound ile 5,4 km (3,4 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 7.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için 55 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için sauna, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda
Classic
Classic Stüdyo, 2 Yatak Odası
Room
Premium Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Premium Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x