Angel House Aparthotel

Kent Merkezi, Krakow
Angel House Aparthotel Öne Çıkan Resim
Angel House Aparthotel Dış Mekan
Angel House Aparthotel İç Mekan
Angel House Aparthotel Kahvaltı
Angel House Aparthotel Yerinde Yemek
Image More +83 fotoğraf
Angel House Aparthotel
Sw.Sebastiana 20/3 Kent Merkezi, Krakow

Angel House Aparthotel misafirlere Krakow (Kent Merkezi) bölgesinde, Akvaryum ve Doğa Tarihi Müzesi yakınında ve Planty Parkı ile yaya olarak 3 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu butik oda ve kahvaltı sunan otel Main Market Square ile 1,9 mi (3,1 km) ve Oskar Schindler Fabrikası ile 1,5 mi (2,5 km) mesafede.

Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

16 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire (2 people)
Üç
Üç Kişilik Oda (3 people)
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası (4 people)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x