Drama 2015

Jeju Adası, Jeju
Drama 2015 Öne Çıkan Resim
Drama 2015 Dış Mekan
Drama 2015 Dış Mekan
Drama 2015 Dış Mekan
Drama 2015 Oda Manzaraları
Image More +37 fotoğraf
Drama 2015
44-9, Geumseong 5-gil, Aewol-eup Jeju Adası, Jeju

Jeju Şehri (Aewol) bölgesindeki Drama 2015 misafirlere Gwakji Beach ve Geumsan Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Hyeopjae Plajı ile 6,4 mi (10,4 km) ve Jeju Shinhwa World ile 14,8 mi (23,8 km) mesafede.

Bu otelde, 2 restoran ve 2 kahve dükkânı veya kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var.

12 odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize masa, ayrı oturma alanı ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için valiz dolabı, asansör ve lobide kahve servisi mevcuttur. Jeju Şehri bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3552 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Sunset
Sunset Pool Suite 301
Room
Pool Deluxe Room
Room
Panorama Pool Suite Room
Room
Family Deluxe Room
Room
Signature Oda
Room
Junior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x