Central Park Suites

Vodice
Central Park Suites Öne Çıkan Resim
Central Park Suites Dış Mekan
Central Park Suites Dış Mekan
Central Park Suites Dış Mekan
Central Park Suites Dış Mekan
Image More +50 fotoğraf
Central Park Suites
Trg kneza Branimira 37 , Vodice

Central Park Suites misafirlere Vodice bölgesinde, plaj yakınında, St. Cross Kilisesi ile Vodice Limanı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Krka Ulusal Parkı ile 20,2 mi (32,5 km) ve Prvic ile 2,6 mi (4,2 km) mesafede.

Dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 4.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler ısıtmalı zemin ve düz ekran televizyon olan 2 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Özel küçük mutfak ve içinde buzdolabı ve set üstü ocak. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı çıkış, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Süit, Şehir Manzaralı
Superior
Superior Süit, Şehir Manzaralı
Premium
Premium Stüdyo, Balkon, Şehir Manzaralı
Room
Superior Stüdyo, Balkon, Park Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x