Douro Castelo Signature

Port Wine Route, Lamego
Douro Castelo Signature Genel
Douro Castelo Signature Dış Mekan
Douro Castelo Signature Dış Mekan
Douro Castelo Signature Kahvaltı
Douro Castelo Signature Yerinde Yemek
Image More +26 fotoğraf
Douro Castelo Signature
R. do Castelo 3-17 Port Wine Route, Lamego

Douro Castelo Signature misafirlere Lamego merkezinde, Lamego Belediye Pazarı yakınında ve Castelo ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Torre de Menagem ile 0,2 mi (0,3 km) ve Igreja Santa Maria de Almacave ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 24 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda saç kurutma makinesi ve bornoz vardır. Misafirlerimize dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası, ücretsiz şişe su ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Standard
Standard Oda, Balkon
Superior
Superior Oda, Balkon
Signature
Signature Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Signature
Signature Süit
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Signature
Signature Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x