Casa da Real Companhia

Northern Portugal, Lamego
Casa da Real Companhia Öne Çıkan Resim
Casa da Real Companhia Dış Mekan
Casa da Real Companhia Dış Mekan
Casa da Real Companhia Dış Mekan
Casa da Real Companhia Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Casa da Real Companhia
R. Tomé Pires Northern Portugal, Lamego

Casa da Real Companhia misafirlere Lamego (Almacave e Sé) bölgesinde, Igreja Santa Maria de Almacave ve Lamego Belediye Pazarı ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı pansiyon Torre de Menagem ile 0,6 mi (0,9 km) ve Castelo ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Casa da Real Companhia Casa da Real Companhia misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

5 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x