Double N Guesthouse

Lesser Sunda Islands, Sanur
Double N Guesthouse Öne Çıkan Resim
Double N Guesthouse Dış Mekan
Double N Guesthouse Dış Mekan
Double N Guesthouse Dış Mekan
Double N Guesthouse Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
Double N Guesthouse
Jalan Pasar Sindu, Gg 4 No 2 Sanur Lesser Sunda Islands, Sanur

Double N Guesthouse misafirlere Denpasar bölgesinde, alışveriş bölgesinde, Sanur Gece Pazarı ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Sindhu Plajı ile yaya olarak 11 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Sanur Plajı ile 1,3 mi (2,1 km) ve Kuta Plajı ile 9,2 mi (14,8 km) mesafede.

Pansiyonda oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x