Dorchester Sri Hartamas

Malezya Yarımadası, Sri Hartamas
Dorchester Sri Hartamas Öne Çıkan Resim
Dorchester Sri Hartamas Dış Mekan
Dorchester Sri Hartamas Dış Mekan
Dorchester Sri Hartamas Mutfak
Dorchester Sri Hartamas Misafir Tesisleri ve Hizmetleri
Image More +10 fotoğraf
Dorchester Sri Hartamas
1 Jalan Sri Hartamas 1 Plaza Damas Malezya Yarımadası, Sri Hartamas

Dorchester Sri Hartamas misafirlere Kuala Lumpur (Bukit Damansara) bölgesinde, Mid Valley Mega Alışveriş Merkezi ve Hartamas Alışveriş Merkezi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Petronas İkiz Kuleleri ile 5,5 mi (8,9 km) ve Suria KLCC Alışveriş Merkezi ile 5,6 mi (9 km) mesafede.

Yerel mutfak alanında uzman olan Aji Don Alley yemek servisi için ideal, bu otelde, 3 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 3 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunan klimalı odalarda evlerinin rahatını yaşayabilmektedir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize masa ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Gece kulübü, kapalı havuz ve spor salonu dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Apart Daire, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak (Studio)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x