Donna Coraly Resort

Doğu Sicilya, Syracuse
Donna Coraly Resort Öne Çıkan Resim
Donna Coraly Resort Dış Mekan
Donna Coraly Resort Dış Mekan
Donna Coraly Resort Dış Mekan
Donna Coraly Resort Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Donna Coraly Resort
Contrada San Michele - SS 115 Doğu Sicilya, Syracuse

Syracuse bölgesindeki Donna Coraly Resort misafirlere kırsal bölgede, Arenella Plajı ve Ognina Plajı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu küçük otel Ionian Sea ile 2,5 mi (4 km) ve Fanusa Plajı ile 2,6 mi (4,2 km) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Donna Coraly misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Spa küveti ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu küçük otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Süit
Room
Comfort Süit, Havuz Kullanımı, Bahçe Manzaralı
Room
Superior Süit, 2 Yatak Odası, Havuz Kullanımı, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Süit, Havuz Kullanımı, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Superior Süit
Room
Superior Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x