Rudy Arenaile

Doğu Sicilya, Arenella
Rudy Arenaile Öne Çıkan Resim
Rudy Arenaile Dış Mekan
Rudy Arenaile Dış Mekan
Rudy Arenaile Dış Mekan
Rudy Arenaile Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Rudy Arenaile
Via Isola Bali 17 Doğu Sicilya, Arenella

Syracuse bölgesindeki Rudy Arenaile misafirlere Arenella Plajı ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Fontane Bianche Plajı ile 10 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Apollo Tapınağı ile 10,7 km (6,7 mil) ve Porto Piccolo ile 10,8 km (6,7 mil) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 9.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 2 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Balkon
Room
Classic Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x