Donkin House

Groot Karoo, Beaufort West
Donkin House Öne Çıkan Resim
Donkin House Dış Mekan
Donkin House Dış Mekan
Donkin House Dış Mekan
Donkin House Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Donkin House
14 Donkin Street Groot Karoo, Beaufort West

Beaufort West bölgesindeki Donkin House konaklamanızda, Blockhouse ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Beaufort West Dutch Reformed Kilisesi ile 6 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Beaufort West - Chris Barnard Müzesi ile 0,4 mi (0,6 km) ve Karoo Ulusal Parkı ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 22 klimalı odalarda küçük mutfak mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Double
Double Rooms
Apart
Apart Daire, 3 Yatak Odası
Disability
Disability Room-Wheelchair Friendly
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Üç Kişilik Oda
Room
Small Family Rooms
Room
Family Oda
Room
Family Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Oda, Engellilere Uygun
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x