17 on Bird Guest House

Groot Karoo, Beaufort West
17 on Bird Guest House Öne Çıkan Resim
17 on Bird Guest House Dış Mekan
17 on Bird Guest House Dış Mekan
17 on Bird Guest House Dış Mekan
17 on Bird Guest House Dış Mekan
Image More +124 fotoğraf
17 on Bird Guest House
17 Bird Street Groot Karoo, Beaufort West

17 on Bird Guest House misafirlere Beaufort West merkezinde, Blockhouse ve Beaufort West Dutch Reformed Kilisesi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Beaufort West - Chris Barnard Müzesi ile 0,3 mi (0,4 km) ve Karoo Ulusal Parkı ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede.

Akşam yemeği için pansiyonun restoranı ideal, ayrıca oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 13 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pansiyonda misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için çamaşırhane, resepsiyonda emanet kasası ve lobide kahve servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Kır Evi, 3 Yatak Odası
Family
Family Kır Evi, 3 Yatak Odası
Room
Family Oda, 1 Yatak Odası (King Room)
Room
Comfort Oda, 1 Yatak Odası (Queen Room)
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Family Kır Evi, 2 Yatak Odası
Room
Family Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x