Dongguan Silver Holiday Hotel

Pearl River Deltası, Changping
Dongguan Silver Holiday Hotel Öne Çıkan Resim
Dongguan Silver Holiday Hotel İç Mekan
Dongguan Silver Holiday Hotel Yerinde Yemek
Dongguan Silver Holiday Hotel Yerinde Yemek
Dongguan Silver Holiday Hotel Yerinde Yemek
Image More +12 fotoğraf
Dongguan Silver Holiday Hotel
Changma Road (Languifang Square) Pearl River Deltası, Changping

Dongguan bölgesindeki Dongguan Silver Holiday Hotel konaklamanızda, Liu's Ancestral House of Song Dynasty ile 12 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Lixiang Wetland Parkı ile 6 mi (9,7 km) ve Eighteen Yellow Ancient Tombs ile 6,9 mi (11 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

244 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kapalı havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x