Royal Garden Hotel

Pearl River Deltası, Dalang
Royal Garden Hotel Genel
Royal Garden Hotel Genel
Royal Garden Hotel Genel
Royal Garden Hotel Genel
Royal Garden Hotel Genel
Image More +79 fotoğraf
Royal Garden Hotel
NO. 769 Meijing Road DaLang Town Pearl River Deltası, Dalang

Dongguan bölgesindeki Royal Garden Hotel misafirlere ana cadde üzerinde, Lixiang Wetland Parkı ve Songshan Lake Park ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Song Shan Gölü ile 3,1 mi (5 km) ve Dongguan Songshanhu Merkez Parkı ile 3,5 mi (5,6 km) mesafede.

Çin mutfağı alanında uzman olan Hua Yan yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 3 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 555 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır, iyi vakit geçirmeniz için LCD televizyon sunulur. Banyolarda küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz, spa küveti ve açık tenis kortu mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve limuzin hizmeti mevcuttur. Dongguan bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 11625 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Balkon, Dağ Manzaralı
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon, Dağ Manzaralı
Deluxe
Deluxe Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon, Dağ Manzaralı
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Bahçe Manzaralı
Room
Executive Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon, Dağ Manzaralı
Room
City Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Room
City İki Ayrı Yataklı Oda, Birden Çok Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Presidential Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x