Don Boutique Hotel Montevideo

Montevideo
Don Boutique Hotel Montevideo Genel
Don Boutique Hotel Montevideo Genel
Don Boutique Hotel Montevideo Genel
Don Boutique Hotel Montevideo Genel
Don Boutique Hotel Montevideo Genel
Image More +95 fotoğraf
Don Boutique Hotel Montevideo
Piedras 234, Ciudad Vieja , Montevideo

Don Boutique Hotel Montevideo misafirlere Montevideo merkezinde, Liman Pazarı ve Karnaval Müzesi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Maciel Hastanesi ile 0,1 mi (0,2 km) ve Puerto de Montevideo ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Bölgesel mutfak sevenler için El Palenque ideal; otelin restoranı misafirlere içecek yapılan bar/oturma salonu ve açık havada yemek servisi ayrıcalığıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 21 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu Art Deco stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. (Ücretli) servis sizi yakındaki plaja veya alışveriş merkezine ulaştıracak.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Deluxe Süit
Room
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x