Axsur Design Hotel

Montevideo
Axsur Design Hotel Genel
Axsur Design Hotel Genel
Axsur Design Hotel Öne Çıkan Resim
Axsur Design Hotel Dış Mekan
Axsur Design Hotel Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Axsur Design Hotel
Misiones 1260 , Montevideo

Axsur Design Hotel konaklamanızda Montevideo merkezinde, Solis Tiyatrosu ile 6 dakika yürüyüş mesafesinde ve Puerto de Montevideo ile 11 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Montevideo Körfezi ile 1,6 km ve Tres Cruces Alışveriş Merkezi ile 5,4 km mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Resto Axsur ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve okyanus manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.

26 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Frette Italian çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimize masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz spa küveti ve spor salonu eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Room
Superior Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x