Domus Terenzio

Roma
Domus Terenzio Genel
Domus Terenzio Öne Çıkan Resim
Domus Terenzio İç Mekan
Domus Terenzio Kahvaltı
Domus Terenzio Kahvaltı
Image More +40 fotoğraf
Domus Terenzio
Via Terenzio 10 , Roma

Domus Terenzio misafirlere Roma merkezinde, St. Peter Bazilikası ve Vatikan Müzeleri ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Trevi Çeşmesi ile 1,6 mi (2,5 km) ve Piazza Navona ile 1,8 mi (2,8 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

7 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda
Superior
Superior Oda
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Zemin Kat
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x