Domaine St Ferreol

Chis
Domaine St Ferreol Öne Çıkan Resim
Domaine St Ferreol Dış Mekan
Domaine St Ferreol Dış Mekan
Domaine St Ferreol Dış Mekan
Domaine St Ferreol Dış Mekan
Image More +57 fotoğraf
Domaine St Ferreol
20 rue des Pyrénées , Chis

Chis bölgesindeki Domaine St Ferreol konaklamanızda Quai de l'Adour Spor Kompleksi ve Halle Marcadieu Pazarı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Massabielle Grottosu ile 21,1 mi (34 km) ve Tespih Çeken Hz. Meryem Bazilikası ile 21,2 mi (34,1 km) mesafede.

Domaine St Ferreol misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 9.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için espresso kahve makinesi olan 5 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda (Ciné Paradiso)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Engellilere Uygun (O'Bouchon)
Süit,
Süit, Dağ Manzaralı (Coup de Foudre no. 26)
Junior
Junior Süit (Rouge Passion)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x