Le NexHotel

Midi-pyrenees (orta Pireneler), Tarbes
Le NexHotel Genel
Le NexHotel Genel
Le NexHotel Genel
Le NexHotel Öne Çıkan Resim
Le NexHotel Dış Mekan
Image More +25 fotoğraf
Le NexHotel
Avenue Des Forges Midi-pyrenees (orta Pireneler), Tarbes

Tarbes bölgesindeki Le NexHotel konaklamanızda, Massey Bahçesi ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Mareşal Foch’un Doğum Yeri ile 14 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Massabielle Grottosu ile 15,6 mi (25,2 km) ve Notre-Dame de L'Immaculée Conception Katedrali ile 15,7 mi (25,2 km) mesafede.

Otelde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli paket kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 55 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Oda, Birden Çok Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x