Hôtel Restaurant Le Colombier

Provence (bölge), Remoulins
Hôtel Restaurant Le Colombier Genel
Hôtel Restaurant Le Colombier Öne Çıkan Resim
Hôtel Restaurant Le Colombier Dış Mekan
Hôtel Restaurant Le Colombier Dış Mekan
Hôtel Restaurant Le Colombier Dış Mekan
Image More +68 fotoğraf
Hôtel Restaurant Le Colombier
24 Avenue du Pont du Gard Rive Droite Provence (bölge), Remoulins

Hôtel Restaurant Le Colombier konaklamanızda Remoulins bölgesinde, Pont du Gard ile 5,7 km (3,5 mi) ve Museo de la Romanité ile 5,7 km (3,5 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel La Moto et du Vélo Müzesi ile 11,3 km (7 mil) ve Haribo Şeker Müzesi ile 15,2 km (9,4 mil) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 17 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve kütüphane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Family
Family Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x