Domaine de Valmouriane

St.-remy-de-provence
Domaine de Valmouriane Genel
Domaine de Valmouriane Öne Çıkan Resim
Domaine de Valmouriane Dış Mekan
Domaine de Valmouriane Dış Mekan
Domaine de Valmouriane Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
Domaine de Valmouriane
D27 Petite route des Baux , St.-remy-de-provence

Domaine de Valmouriane misafirlere St.-Remy-de-Provence bölgesinde, bölge parkında, Alpilles ve Alpilles Regional Natural Park yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Camargue Bölgesi Doğa Parkı ile 6,9 mi (11,2 km) ve Jardin d'Alcinoos ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede.

Baux Arts, Domaine de Valmouriane misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler ısıtmalı zemin ve düz ekran televizyon olan 25 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sezonluk açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 25 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Luxury
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda
Luxury
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda, Teras
Signature
Signature Süit, Teras
Family
Family Süit
Junior
Junior Süit, Teras
Junior
Junior Süit
Panoramic
Panoramic Süit, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x