Le Mas des Carassins

Provence (bölge), St.-remy-de-provence
Le Mas des Carassins Öne Çıkan Resim
Le Mas des Carassins Dış Mekan
Le Mas des Carassins Dış Mekan
Le Mas des Carassins Dış Mekan
Le Mas des Carassins Dış Mekan
Image More +55 fotoğraf
Le Mas des Carassins
1 Chemin Gaulois Provence (bölge), St.-remy-de-provence

St.-Remy-de-Provence bölgesindeki Le Mas des Carassins konaklamanızda, Alpilles ve Alpilles Regional Natural Park yakınında konaklayacaksınız. Bu otel Camargue Bölgesi Doğa Parkı ile 15,5 mi (24,9 km) ve Palais des Papes ile 16,1 mi (26 km) mesafede.

Otelin restoranı La Table d Yvan akşam yemeği için ideal, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün ücretli kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 22 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, saç kurutma makinesi ve bornoz vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. St.-Remy-de-Provence bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 592 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Süit
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x