Dolce Vita Luxury Suites

Belgrad
Dolce Vita Luxury Suites Genel
Dolce Vita Luxury Suites Genel
Dolce Vita Luxury Suites Öne Çıkan Resim
Dolce Vita Luxury Suites Dış Mekan
Dolce Vita Luxury Suites İç Mekan
Image More +50 fotoğraf
Dolce Vita Luxury Suites
Dimitrija Tucovica 159 , Belgrad

Dolce Vita Luxury Suites misafirlere Belgrad merkezinde, Novo Groblje ve Jevremovac Botanical Garden ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Knez Mihailova Caddesi ile 2,6 mi (4,2 km) ve Danube River ile 2,6 mi (4,2 km) mesafede.

Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 7 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, 1 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Basic
Basic Apart Daire, 4 Yatak Odası, Bağlantılı Odalar, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x