Dolce by Wyndham Milan Malpensa

Somma Lombardo
Dolce by Wyndham Milan Malpensa Genel
Dolce by Wyndham Milan Malpensa Genel
Dolce by Wyndham Milan Malpensa Genel
Dolce by Wyndham Milan Malpensa Genel
Dolce by Wyndham Milan Malpensa Genel
Image More +98 fotoğraf
Dolce by Wyndham Milan Malpensa
Via G. Mazzini, 63 , Somma Lombardo

Somma Lombardo bölgesindeki Dolce by Wyndham Milan Malpensa misafirlere kongre merkezi bağlantılı, Castle Visconti San Vito ve Basilica di Saint Agnese 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel AMSC - Acquavillage Gallarate ile 3,7 mi (6 km) ve Volandia Uçak Müzesi ile 4,7 mi (7,6 km) mesafede.

Atmosphere misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor, bu bar/oturma salonu İtalyan mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LCD televizyon bulunan 207 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

24 saat açık spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 5 toplantı odası vardır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Junior
Junior Süit
Süit,
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Classic Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
Room
Oda, 1 Tek Kişilik Yatak, Engellilere Uygun (Mobility, Roll-In Shower)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x