B&B Villa Giglio

Arsago Seprio
B&B Villa Giglio Öne Çıkan Resim
B&B Villa Giglio Dış Mekan
B&B Villa Giglio Yerinde Yemek
B&B Villa Giglio Yerinde Yemek
B&B Villa Giglio Oda Düzeni
Image More +20 fotoğraf
B&B Villa Giglio
Via Beltrami 18/B , Arsago Seprio

Arsago Seprio bölgesindeki B&B Villa Giglio konaklamanızda, Basilica di Saint Agnese ve Castle Visconti San Vito ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel AMSC - Acquavillage Gallarate ile 2,7 mi (4,3 km) ve Saint Peter Kilisesi ile 4,4 mi (7,1 km) mesafede.

B&B Villa Giglio misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

5 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Dubleks
Dubleks (5 people)
Room
Dubleks
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x