Dolby Hotel Liverpool

North West England, Liverpool
Dolby Hotel Liverpool Genel
Dolby Hotel Liverpool Genel
Dolby Hotel Liverpool Genel
Dolby Hotel Liverpool Genel
Dolby Hotel Liverpool Öne Çıkan Resim
Image More +28 fotoğraf
Dolby Hotel Liverpool
36-42 Chaloner Street, Queensdock North West England, Liverpool

Dolby Hotel Liverpool konaklamanızda Liverpool merkezinde, Baltic Market ile 6 dakika yürüyüş mesafesinde ve Beatles Story ile 12 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Albert Dock ile 1 km (0,6 mil) ve Merseyside Deniz Müzesi ile 1,1 km (0,7 mil) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Dolby Restaurant ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ve okyanus manzarasıyla dikkat çekiyor. İngiliz kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 64 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere tur/bilet desteği, piknik alanı ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x