Doi Mong Mo Hotel

Orta Vietnam, Phường
Doi Mong Mo Hotel Öne Çıkan Resim
Doi Mong Mo Hotel Banyo Tipleri
Doi Mong Mo Hotel Spa
Doi Mong Mo Hotel Dış Mekanlar
Doi Mong Mo Hotel Lobi
Image More +10 fotoğraf
Doi Mong Mo Hotel
220 Mai Anh Dao Phuong 8 Orta Vietnam, Phường

Da Lat bölgesindeki Doi Mong Mo Hotel konaklamanızda, Sevgi Vadisi ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Mong Mo Tepesi ile 8 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan pansiyon Da Lat Pazarı ile 3,7 mi (6 km) ve Tarihi XQ Köyü ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Pansiyonun restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 13 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Çadır

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x