Docklands 404

De Waterkant
Docklands 404 Öne Çıkan Resim
Docklands 404 İç Mekan
Docklands 404 Oda Manzaraları
Docklands 404 Oda Manzaraları
Docklands 404 Oda Manzaraları
Image More +22 fotoğraf
Docklands 404
1 Bennett Street De Waterkant , De Waterkant

Bu apart daire misafirlere Cape Town (Cape Town Şehir Merkezi) bölgesinde, Cape Quarter Lifestyle Village ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Bree Street Alışveriş Bölgesi ile yaya olarak 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı daire Masa Dağı ile 3,9 mi (6,2 km) ve Camps Bay Plajı ile 4,5 mi (7,2 km) mesafede.

Klimalı bu dairede mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Size özel, balkon vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için 48-inç düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri her konaklamada bir kere verilmeketdir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve asansör vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Grand Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x