DKD-Bridge

Tiflis
DKD-Bridge Genel
DKD-Bridge Genel
DKD-Bridge Genel
DKD-Bridge Genel
DKD-Bridge Genel
Image More +107 fotoğraf
DKD-Bridge
Khizanishvili Str. 68 , Tiflis

DKD-Bridge konaklamanızda Tiflis bölgesinde, Tbilisi Sea ile 5,5 km (3,4 mi) ve Tbilisi Mall ile 8,2 km (5,1 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Freedom Meydanı (Özgürlük Meydanı) ile 14,9 km (9,3 mil) ve Tiflis Kutsal Üçlü Katedrali ile 15 km (9,3 mil) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 38 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Economy
Economy Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Classic
Classic Üç Kişilik Oda
Classic
Classic Dört Kişilik Oda
Economy
Economy Tek Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x